tiistai 16. huhtikuuta 2013

Asukuvia ja taas shoppailin!

On ollut ihana päivä, jokseenkin vähän kiireinen kun vasta kolmelta itseni sain ylös sängystä yö vuoron jälkeen. Onneksi nämä yövuorotki on kivoja kun taas saan olla hyvän ystäväni kanssa nämä kaksi yötä töissä ! Aika menee kun siivillä siellä töissä ! Tänään käyty äitillä jo synttäri kahveilla kun huomenna oikeena synttäpäivänä on niin kiirettä. Äiti oli ostanu ihania herkkuja sinne ! Sitä ennen shoppailin vähän net-kirppiksellä ja kävin hakemassa valkoisen jakun, valkoisen kultakoristeisen topin ja ihanan pinkin kaulakorun. Sitten käytiin vielä kyseisen hyvän ystäväni kanssa vähän shoppailemassakin Lahden Karismassa ja en pystynyt lähtemään sieltä ihan tyhjin käsin vaan hamstrasin H&M jotain pientä mukaani.

KORU JA PALJETTITOPPI KIRPPIKSELTÄ. HUULIRASVA H&M.RAITAHAME H&M.
TUOKSUKYNTTILÄ ROBINHOOD



TÄSSÄ H&M:N PAITA, TOSI KIVA LEIKKAUS JA HEI VAAN 10E !! (värit:musta,valkonen,v.keltanen ja turkoosi)  kiitos mammani kun antoi tämän vinkin <3
Toi tuoksukynttilä oli aivan ihanan mustikkainen jo oikeesti tuoksu hyvälle kun taas jotkut tuoksuu joko liikaa tai liian vähän! Kannatti käydä robinhoodissa. Ja toi ihana raitahame vaan 3e, varmasti tulee käyttöä kesällä! Huomenna luultavasti kokoan päivällis asun  ton valkosen paidan ympärille ! :)

Tässä myös tämän päivän joitain ottamiani kuvia vielä en kerennyt kunnon kameraa käyttämään, anteeksi. Enjoy.

AAMUNI LÄHTI KÄYNTIIN TÄLLÄ, SAIRAAN HYVÄÄ KAHVIA JA H&M KUVASTON KUOLAAMISTA.  
UUSI JAKKU H&M

ASUNI TÄNÄÄN KAUPUNGILLE! LET'S GO! 



TÄSSÄ MYÖS EILISTÄ :

PIPO:NELY,HOUSUT:SEPPÄLÄ,KENGÄT JA LIIVI H&M. PAITA MONKI JA SUKAT GINA TRICOT.



KUKKUU! Ja miehen lippistä voi kans joskus lainata :) ! Hihi, tässä joitain kuvia. Kirjoittelmisiin ! ;>

1 kommentti:

  1. Tosiaan sen verta piti sanoa, että ite olin pettynyt tuohon huulirasvan tuoksuun, suosittelen ostamaan mielummin sitä oranssia tai pinkkiä huulirasvaa ! ;) Niissä mahtavat tuoksut !

    VastaaPoista