keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

MY BIRTHDAY ! mitä mä puen päälle !!

Joo tänään tosiaan mun synttärit ! Jee, perjantaina pääse juhlistamaan niitä sitten tyttöporukalla ! ;) Käytiin tänään tosiaan ihanan isosiskoni kanssa syömässä Martina-ravintolassa ja sain kirota SOKOKSEN parkkihallin kun ei mun citymaasturilla mahtunu ees yhteen ruutuun ! Herranjumala ! Ensimmäinen ja viiminen kerta ku lähen sinne parkkihalliin ! No sieltä kuitenkin selvittiin ilman naarmuja tai lommoja ! Tää päivä on mennyt kyllä niin nopsaa ohi että hupsista ! Huomenna pitäis herätä aikaisin siivomaan ja laittamaan paikat synttärikuosiin ja sitten mennä töihin illaksi ja salille huhuuhuuuh. Perjantaina vielä aamulla töihin ja sit mä rentoudun kera ihanien tyttöjen,kuohari ja jvg:n ;) ! En malta oottaa !!

MUTTA, niin kun varmaan jokaiselle naiselle tulee aina pulma että mitä sitä laittaa päälle. Ja nyt kun on vielä omat synttärit niin ei kehtais lähtee perus farkut joku kiva toppi ja tennarit yhdistelmällä. Vaan vähän juhlavammalla. Tosiaan sovittiin tytsyjen kaa että teema on niinkin klassinen kun mustavalkoinen ja piriste värinä punainen. Siksi ostinkin näitä amerikkalaisten suosimia red cuppejakin ;) ! Hihiii.

Tässä asuja mitä koklailin tänään ja muutenkin kuvia.


Kenkä vaihtoehtoja viikonlopulle, hieman pölysiä ku ei oo käytetty ;)

Kenkiä <3

Tämä asu on nyt mun suosikkina.

MEKKO KAPPAHL

KAIKKI H&M:STÄ. OSTIN TON MEKON IHAN SYNTTÄREITÄ VARTEN MUTTA JOTENKIN NÄYTTÄÄ LIIAN KALPEELTA JA VAALEALTA..






IHAN UUSI MEKKO H&M. MUTTA EHKÄ LIIAN FLIISU ?

No näistä vielä mietin mitä laitan toivottavasti saan päätettyä suht helposti... Tietysti se että tulee pitkät hiukset muuttaa sekin asukokonaisuutta ;) Mutta jeps huomiseen ! ;)

2 kommenttia:

  1. Voi että, toi Kappahlin paljettimekko iski kyllä samantien silmään! Pitäisköhän sitä sit käydä itsekin poimimassa omaan vaatekaappiin samainen yksilö ;--)

    Ps. Lämpesin jotenkin kyllä samantien tälle blogillesi, joten taidankin jäädä seurailemaan ;)!

    ♥Mimi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ! ;) Mä tosiaan vasta harjoittelen, harmittaa ihan hirveesti kun ei osaa käyttää tätä, niiku muokata noita sivustoja tai mitään :( ! Mulle on kyllä nyt tulos apua lähipäivinä niin saadaan tästäkin sivusta antavampi :) !

      Toi mekko on kyllä tosi ihana, ja se ei tosiaan ole liian lyhyt et voi pitää pelkiltee. Ja noi paljetit musta tosi kivat ku niin mustaa ja hopeaa :) ! Jää ilomielin seuraamaan ja kerro jos näät jotain parannettavaa ;) !
      <3 N

      Poista