sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Sunny Sunday

Moikka !

Joo tosiaan synttärit vietetty ja niistä saan kuvat vasta vähän myöhemmin. Jos iso JOS niissä on jotain julkaisukelpoista niin teen niistä postauksen sitten tänne. Uskoisin että edes pari kuvaa niistä voi tänne julkaista. Meillä oli tyttöjen kanssa ihan uskomattoman ihana ilta. Ainut miinus oli se etten tykännytkään tästä Lahden ''uudesta'' baarista, joka oli siis oikeesti melkein sama kun sen paikalla ollut aikaisempi baari Senssi. Mutta onneks JVG vähän veti huomiota muualle :) ! Pojat veti kyllä hyvän keikan.

Eilenä en kyllä mitään postausta keksinyt laittaa kun parantelin oloani miltein koko päivän. Toisaalta olikin ihan kiva pitkästä aikaa vain löhötä ja katsoa leffoja niin ettei kiire minnekkään. Tänään meinaan mennään taas yötyöhön.. Onneksi hyvässä seurassa kylläkin ! Kohta pakko ottaa kyllä päikkärit ;) !

Tääkin päivä on mennyt perus siivous päivä ja sitten kävin sotkussa moikkaamassa mun kultaa ! Oli niin ihana nähdä 'pitkästä' aikaa sitä ;) Jännä että voikin jonkun ihmisen näkeminen noin kovasti ilahduttaa!! Sain kuitenkin tänään taas otettua vähä kuvia itsestäni ja asustani. Ja nyt tulee lisää koska perjantaina saapui kasa kenkiä ja vaatteita kotiin ;) !

H&M UUDET KENGÄT ! Ihanan köykäset jalassa.

PAITA H&M, ehdoton lemppari tällä hetkellä ! 

Kaikki muut H&M, farkut DR DENIM

Takkikin H&M ja huivi Gina Tricot.

KESÄ TULLOO <3

Perjantai illan antia..

Uusi laukkuni= RAKKAUTTA

Löysin nämä keittiön perältä, kyllä näillä kehtaa aamukahvia sekotella ;) ! 





Noniin tuossa joitain kuvia mun viikonlopusta, hokasin muuten just että oon vissiin H&M tuotemerkin suurtuhlajaa ! Mutta se on tuttu ja turvallinen ja tyylikäs ! Ja ennenkaikkea monipuolinen ! <3

xoxo Dinni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti