maanantai 15. huhtikuuta 2013

Weekend outfits

Helluriheei ! ;) Joo tosiaan mullahan toi koko viikonloppu meni työn parissa ja vieläpä ilta/yövuoroissa :(
Ja nyt maanantain ´´vapaan´´ jälkeen mennään taas yöksi töihin. Onneksi tähänkin päivään mahtui paljon kivoja asioita, näin parasta kaveria sinuhen kahvilan merkeissä ja näin omaa kultaakin ees sen huimat 2h kun hän lomilla oli ja sain käytyä taas salilla. Siellä sinuhella oli todella hyvät kahvit ja pullat! NAM!! Suruja päivään mahtu sen verran että mulla on joku rustovika polvissa ja nyt sitä sitten seurataan että leikataanko vai ei. Höh ja harmi. Kannatti urheilla nuorempana kuin hullu. :)

Onneks tästä viikosta on tulossa näillä eväillä ainenkin ihan mahtava, kuhan vaan saisin nukutuksi ! Keskiviikkona olis omat synttärit tiedossa, eilen tuli puol vuotta kihloissa :) . Keskiviikkona synttäri päivälliselle ihanan isosiskon kanssa ja oman kullan kanssa oloa ja sitten perjantaina tyttöporukalla katsomaan JVG:tä Lahden uuteen baariin. Ihanaa ! Ja viikonloppu muutenkin vapaa ! ;)

Pidemmittä puheitta, tässä olis vähän kuvia mun viikonloppu asuista. Huomenna otan sen kameran käyttöön kuhan saan aikaseksi käydä hakemassa sen johdon millä saan ne sitten myös tähän koneelle :) !

TAKKI GINA TRICOT, LIIVI H&M(oikeasti takki),HUIVI GINA TRICOT,KENGÄT CONVERSE 


LAUKKU SEPPÄLÄ
KENGÄT JA LAUKKU JA ALAPAITA H&M, VILLAPAITA MUMMON TEKEMÄ!





MAIHARIT H&M

KENGÄT,FARKKUPAITA JA TAKKI H&M. FARKUT JA PAITA GINA TRICOT.

FARKKUPAITA H&M

PAITA KENGÄT H&M, FARKUT DR DENIM




HAPPY GIRL, KENKIÄ <3 KIITOS MEMBERS ! 

PARHAAT AAMUKAHVIT PITKÄÄN AIKAAN,KIITO SEURAN JA NAM KERMATYYNYN!


KAIKKI KENGÄT TOSIAAN MEMBERSISTÄ,ELI NELLYSTÄ... :)


MULLA TOSIAAN ON NÄITÄ KENKIÄ JO SE KULTANEN JA HOPEA NIIN AJATTELIN ETTÄ PITÄÄHÄN NE NYT SITTEN SINISETKIN HANKKIA :)) ! NÄÄ ON KYLLÄ IHANAN KIRKARVÄRISET!

NÄMÄ KENGÄT OLIVAT TOOOOOI HYVÄT JALASSA ! 

UUSIA KENKIÄ ULKOILUTTAMAAN! :) HOUSUT DR DENIM,HUIVI JA PAITA H&M JA TAKKI  VILA.

JALASSA OLEVAT KENGÄT NELLY JA MAIHARIT H&M.
Tuosta noin. Pahoittelen noita laatuja huomenna käyn ostamassa sen johdon kameraan. I promise. Ja alan muutenkin ottamaan parempia kuvia ;) !Sitä odotellessa ;) !!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti