perjantai 12. huhtikuuta 2013

H&M shoppailua

  Mul oli tosi pitkä aika kun en löytänyt h&m:ltä mitään omaan tyylini sopivaa mutta nyt viimisen parin kuukauden aikana tuntuu että sieltä mä kaikki ostan. Toinen favorite on Gina Tricotin nettikauppa ja tietysti Nelly. Mutta joo tein kuvakollaaseja noista uutuksista mitkä mun sydäntä lämmittää !
Ihana jakku jossa ihanat yksityiskohdat,toi hapsulaukku on oikeesti pienikokoinen ja sen mä tilasin omaan laukkukokoelmaani. Shortsit aivan täydelliset ja kylminä kesäiltoina voi vetää kivasti kirjailtun neuleen päälle. Näistä en raaskinut kumpaakaan tilata kun itellä suht samanlaiset jo löytyy ja tollaset shortsitkin tosiaan tuunaa ite tosi helposti ja saa ainenki oma laatuset. ( mulla löytyy jo yks kirjotus niistä täältä:) ! )

Sitten tällästä vähän rokimpaa, mä itse pukeudun joskus just nimenomaan tämmöseen tummaan rock henkiseen. Se on jotenki tuttu ja turvallisen. Oma vaatekaappini täydentyi tuosta printtitopista. Se rikkinäisten  niitti farkkushortsien kanssa ja AVOT!! ;) Ja viilentyessä sitten tollanen ihanan rento pitkähihai päälle. Tosta hapsutopista kyllä ite leikkelisin vähän noita hapsuja lyhyemmäksi. Mutta varmasti joillain se menee noinkin ;) !

Sitten tietysti kenkiä kenkiä kenkiä <3 ! Ite hommasin nämä kengät kaikki kun oli sellai alennus hommeli että sain kaikki hintaan 30e! Ja noi tennaritkin oli oikee hinta vain n.13e jos omistat pienen jalan ja voit ostaa lastenpuolelta! Siellä kokoja aina 38 asti ja musta siellä on aina tosi kivoja tennareita ! :) Noi aurinkolasit on ihan täydelliset mutta ne jäi vielä kauppaan odottamaan koska omistan arskojakin jo sen yli 10 kappaletta :/ !

Mutta hei eikun shoppailemaan tai saamaan omia asuideoita!  http://www.hm.com/fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti